Tempurapanert sei med kokte grønnsaker, poteter og karriremulade
4 (111)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- salt
Småpoteter
300 g
Blomkål
½–1 stk
Grønne erter
125 g
Tempurasei
330 g
Remulade
1 pakke
Karri
1 pakke
Sitron
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 653 kcal
- Fett: 29 g
- Karbohydrater: 66 g
- Protein: 33 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Spe gjerne ut remuladen med 1–2 ss vann hvis du ønsker en litt løsere dressing.
Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
Ha potetene i en stor kjele, og dekk dem med lettsaltet vann. Kok opp under lokk, og la potetene småkoke på lav varme i 18 minutter. Kutt blomkålen i buketter, og legg blomkålen og ertene oppå potetene i kjelen når det gjenstår omtrent 5 minutter av potetenes koketid. Dekk med lokk, og la det dampe seg mørt.
Legg fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek fisken midt i ovnen i 10–15 minutter, til den er gyllen og sprø.
Bland sammen remuladen og ønsket mengde av karrien i en serveringsskål (se tips).
Del sitronen i båter og server til retten. God middag!
Vel bekomme!