Tempurapanert sei med kokte grønnsaker, poteter og karriremulade

Tempurapanert sei med kokte grønnsaker, poteter og karriremulade

4 (111)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • salt
Småpoteter
300 g
Blomkål
½–1 stk
Grønne erter
125 g
Tempurasei
330 g
(Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
Remulade
1 pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Karri
1 pakke
Sitron
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 653 kcal
  • Fett: 29 g
  • Karbohydrater: 66 g
  • Protein: 33 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Spe gjerne ut remuladen med 1–2 ss vann hvis du ønsker en litt løsere dressing.

Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
 Ha potetene i en stor kjele, og dekk dem med lettsaltet vann. Kok opp under lokk, og la potetene småkoke på lav varme i 18 minutter. Kutt blomkålen i buketter, og legg blomkålen og ertene oppå potetene i kjelen når det gjenstår omtrent 5 minutter av potetenes koketid. Dekk med lokk, og la det dampe seg mørt.
Legg fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek fisken midt i ovnen i 10–15 minutter, til den er gyllen og sprø.
 Bland sammen remuladen og ønsket mengde av karrien i en serveringsskål (se tips).
 Del sitronen i båter og server til retten. God middag!
Vel bekomme!