Laktosefri
Wok med kyllingkjøttdeig i teriyakisaus, servert med jasminris og stekt egg
4.05 (683)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Egg·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- salt
- pepper
Jasminris
135 g
Gul løk
1 stk
Gulrot
1 stk
Grønne bønner
150 g
Kyllingkjøttdeig
300 g
Teriyakisaus
1 pakke
Edamamebønner
1 pakke
Egg
2 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 737 kcal
- Fett: 25 g
- Karbohydrater: 76 g
- Protein: 53 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell løken og gulroten. Skjær løken i tynne skiver. Kutt gulroten i to på langs og deretter i tynne skiver. Kutt av endene på bønnene og del de på midten.
Varm opp en wokpanne eller stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter og ha i løken, bønnene og gulroten. Krydre med litt salt og pepper, og stek videre i 2–3 minutter til kjøttet er gjennomstekt. Tilsett teriyakisausen og edamamebønnene, og la det stå på svak varme til resten av retten er klar.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Knekk eggene i pannen, og stek dem i 2–3 minutter, til eggehviten har stivnet, men eggeplommen er rennende. Krydre med litt salt og pepper.
Vel bekomme!
Vel bekomme!