Laktosefri
Glutenfri
Barbecueglaserte svineskiver med krydderpoteter og blandet salat med sennepsvinaigrette
3.89 (174)
Under 30 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Sennep
Basisvarer:
- Olje
- salt
- pepper
Poteter
350 g
Persillade
½–1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Rødløk
½–1 stk
Tomat
1 stk
Maiskorn
160 g
Sennepsvinaigrette
½–1 pakke
Mager svinekam i skiver
300 g
Barbecuesaus
½–1 pakke
Squash
½–1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 632 kcal
- Fett: 28 g
- Karbohydrater: 53 g
- Protein: 42 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Grill gjerne kjøttet ute hvis været tillater det. Maisen kan sprøstekes i tørr stekepanne og krydres med f.eks. tacokrydder for ekstra smak og krønsj.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Ha potetene i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i omtrent 25 minutter, eller til de er møre. Vend inn persilladen.
Skyll salaten i kaldt vann, og riv den i mindre biter oppi en serveringsskål. Skrell og kutt løken i tynne ringer. Skyll og kutt tomaten i store terninger. Hell laken fra maisen. Ha løken, tomatene og sennepsvinaigretten i skålen sammen med salaten. Dryss maisen over salaten ved servering.
Krydre kjøttet med salt og pepper. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 2 minutter på hver side, eller til det har en jevn stekeskorpe. Legg kjøttet over i den ildfaste formen sammen med potetene når det gjenstår omtrent 4 minutter av potetenes steketid, og pensle kjøttet med barbecuesausen.
Skyll og kutt squashen i skiver. Tørk stekepannen du stekte kjøttet i, og varm den opp til middels høy varme. Ha i litt olje, og stek squashskivene i 3–4 minutter. Krydre med salt og pepper.
Server det barbecueglaserte kjøttet med potetene, den stekte squashen og salaten.
Vel bekomme!