Tempurasei med cæsarsalat, krydderbakte potetskiver og sprøtt bacon
4.01 (74)
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
Poteter
350 g
Sitruskrydder
1 pakke
Baconterninger
150 g
Tempurasei
330 g
Hjertesalat
1 stk
Cæsardressing
½–1 pakke
Tomat
1 stk
Grana Padano
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 698 kcal
- Fett: 30 g
- Karbohydrater: 61 g
- Protein: 46 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du ønsker ekstra smak på retten, kan du grille tomatene og salaten over høy varme i en grill- eller stekepanne i 2–3 minutter.
Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
Skyll og kutt potetene i omtrent 1 cm tykke skiver. Ha potetskivene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn sitruskrydderet, litt olje og pepper. Stek potetene midt i ovnen i omtrent 20 minutter, eller til de er gjennomstekte.
Ha baconterningene i en stekepanne, og stek terningene på middels høy varme i 4–5 minutter, eller til baconet er sprøtt.
Legg fisken på brettet med potetene når det gjenstår omtrent 15 minutter av potetenes steketid. Stek videre i 15 minutter, eller til fisken er sprø og gjennomvarm og potetene er gjennomstekte.
Del salaten i to, og skyll den godt. Del salaten i mindre biter med hendene, og ha den i en salatbolle. Vend inn dressingen, og fordel salaten på tallerkener.
Skyll og kutt tomaten i terninger. Finriv Grana Padano-osten på et rivjern. Legg fisken og potetene opppå salaten, og dryss over tomatterningene, osten og baconet.
God middag!
Vel bekomme!