Hvit biffpizza med aromasopp, Grana Padano og sprø rosettkål

Hvit biffpizza med aromasopp, Grana Padano og sprø rosettkål

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
  • pepper
Rosettkål
1 pakke
Rødløk
1 stk
Aromasopp
100 g
Timian
1 bunt
Storfestrimler
150 g
Pizzabunner
2 stk
(Hvete, Rug)
Hvitløksdressing
2 pakke
(Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 907 kcal
  • Fett: 39 g
  • Karbohydrater: 94 g
  • Protein: 46 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også toppe pizzaene med syltet rødløk. Kok opp 2 dl vann, 1 dl sukker og ½ dl eddik, og la rødløkskivene trekke i laken i 4 minutter.

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.    
 Skyll, rens og tørk rosettkålen, og kutt den i mindre biter. Fordel kålen utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje. Stek kålen midt i ovnen i omtrent 10 minutter, eller til den er sprø. Snu gjerne på kålen halvveis i steketiden, for et jevnere resultat. Krydre med litt salt.
 Skrell og kutt rødløken i skiver (se tips). Børst soppen fri for jord, og kutt den i skiver. Dra bladene av timianstilkene. Ha kjøttet og soppen i en bolle. Krydre med timianbladene, salt og pepper, og vend inn litt olje. 
 Varm opp stekeovnen til 250 grader varmluft. Legg pizzabunnene på en rist med bakepapir. Fordel hvitløksdressingen, rødløken, soppen og kjøttet utover pizzabunnene. Stek pizzaene i ovnen i omtrent 10 minutter, eller til pizzabunnene er sprø og kjøttet er stekt. 
 Topp de ferdigstekte pizzaene med kålen. Høvle eller finriv Grana Padano-osten over pizzaene med en ostehøvel eller et rivjern.    
Vel bekomme!