Pastapanne med tomat- og kjøttsaus og ruccolasalat, toppet med Grande Premium-ost
3.97 (379)
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Hvetemel
- vann
- salt
- pepper
- olje
Pasta
200 g
Gul løk
½–1 stk
Hvitløksfedd
½–1 stk
Kjøttdeig
300 g
Oregano
1 pakke
Oksebuljong
1 pakke
Moste tomater
350 ml
Lett crème fraîche
75–150 g
Hvetemel
1½ ss
Vann
1 dl
Ruccola
50 g
Revet Grande Premium
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 945 kcal
- Fett: 41 g
- Karbohydrater: 91 g
- Protein: 52 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend gjerne ruccolaen sammen med litt olivenolje, salt og pepper for ekstra god smak.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skrell og finhakk løken og hvitløken.
Varm opp en stor stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i 3–5 minutter, til den har en jevn stekeskorpe. Krydre med salt og pepper. Tilsett løken, hvitløken og basilikum- og oreganokrydderet, og stek det hele i 1–2 minutter til. Rør inn 1½ ss hvetemel og oksebuljongen. Spe på med 1 dl vann og de moste tomatene, litt etter litt. Kok opp, og la tomat- og kjøttsausen småkoke i 5–6 minutter.
Sil vannet av den ferdigkokte pastaen. Bland sammen pastaen, tomat- og kjøttsausen og crème fraîchen. Kok opp.
Skyll ruccolaen. Fordel ruccolaen og Grande Premium-osten over pastapannen før servering (se tips).
Vel bekomme!