Teriyakiglasert svinenakke med frisk appelsinsalat og jasminris
Laktosefri

Teriyakiglasert svinenakke med frisk appelsinsalat og jasminris

4.06 (282)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Sukker
  • olje
  • salt
  • pepper
  • olivenolje
Jasminris
135 g
Svinenakke i skiver
300 g
Teriyakisaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Agurk
½–1 stk
Hjertesalat
1 stk
Appelsin
1 stk
Lime
½–1 stk
Sukker
1 ts
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 712 kcal
  • Fett: 29 g
  • Karbohydrater: 76 g
  • Protein: 37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha gjerne litt finrevet skall fra både limen og appelsinen i dressingen. Husk bare å skylle dem godt først.

 Tilbered risen som anvist på pakken.
 Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek svineskivene i 2–3 minutter på hver side, og krydre med salt og pepper. Skru ned varmen til lav, hell over teriyakisausen, og la kjøttet stå på svak varme til resten av retten er klar.
 Skyll agurken og hjertesalaten, og skjær skallet av appelsinen. Skjær agurken i lange remser med en ostehøvel eller mandolin. Del appelsinen i terninger, og kutt salaten i tynne strimler. Skvis saften fra limen i en serveringsbolle, og rør inn 1 ts sukker og litt olivenolje. Vend agurken, salaten og appelsinen i limedressingen (se tips).
Vel bekomme!
Vel bekomme!