Laktosefri
Wok med svinekjøtt i soya- og ingefærsaus, servert med eggenudler
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- vann
- salt
- pepper
Hvitløksfedd
1 stk
Strimlet ytrefilet av svin
300 g
Maisstivelse
1 pakke
Olje
2 ss
Eggenudler
125 g
Wokmiks m/grønnkål
300 g
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Vann
½ dl
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 650 kcal
- Fett: 16 g
- Karbohydrater: 70 g
- Protein: 56 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Skrell og finhakk hvitløken, og bland den i en skål med med 2 ss olje, litt salt og pepper. Vend kjøttet først i oljeblandingen, og så i maisstivelsen.
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter, uten å røre, til det har fått en gyllen stekeskorpe. Vend på kjøttet, og stek det i 2–3 minutter til. Ha kjøttet over på en tallerken.
Ha litt ny olje i stekepannen fra punkt 3, og stek wokmiksen over høy varme i 2–3 minutter. Vend inn soya- og ingefærsausen, grønnsaksbuljongen og ½ dl vann. La alt småkoke i 2–3 minutter. Smak til med salt og pepper. Vend inn kjøttet helt til slutt.
Vel bekomme!
God middag!