Laktosefri
Panert torsk med soya- og ingefærsaus, syrlig kålsalat, og chilimajones
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Sukker
- eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
- salt
- bakepapir (kan sløyfes)
Jasminris
135 g
Panert torsk
360 g
Grønnkål
50–100 g
Gulrot
1 stk
Finsnittet rødkål
100 g
Sesamfrø
1 pakke
Sukker
1 ts
Eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
1 ss
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
Chilimajones
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 845 kcal
- Fett: 35 g
- Karbohydrater: 103 g
- Protein: 31 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak gjerne til kålsalaten med litt limesaft hvis du ønsker den enda friskere!
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Fordel fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den midt i ovnen i 10–12 minutter, eller til den er gyllen og sprø.
Skyll grønnkålen. Skrell gulroten og skjær av tynne bånd med en potetskreller eller ostehøvel. Rør sammen 1 ts sukker, 1 ss eddik og et par klyper salt i en skål, og vend inn gulrotbåndene, rødkålen, grønnkålen og sesamfrøene.
Server soya- og ingefærsausen og chilimajonesen til retten.
Vel bekomme!
Vel bekomme!