Laktosefri
Stekt kyllingfilet med paprika og løk i woksaus med sesamwokket kinakål, eggenudler og sweet chili-saus
4.06 (69)
Under 30 min
9 Ingredienser
Pannestekt, saftig og sprø kylling med nudler er en rask hverdagsrett, og den milde currysausen gir retten en god smak av Asia.
Pannestekt, saftig og sprø kylling med nudler er en rask hverdagsrett, og den milde currysausen gir retten en god smak av Asia.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Egg·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- salt
- pepper
Gul løk
1 stk
Gul paprika
1 stk
Skivet kyllingfilet
300 g
Kinesisk wok- og dippsaus
1 pakke
Eggenudler
125 g
Delt kinakål
200 g
Sesamfrø
1 pakke
Koriander
1 bunt
Sweet chili-saus
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 606 kcal
- Fett: 9 g
- Karbohydrater: 79 g
- Protein: 52 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server gjerne med grovhakkede cashewnøtter for ekstra smak og konsistens.
Skrell og kutt løken i strimler på 1 cm. Skyll og rens paprikaen, og kutt den i strimler. Skjær kyllingen i strimler.
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingstrimlene i 2–3 minutter, til de har en jevn stekeskorpe. Krydre med salt og pepper. Ha i løken og paprikaen, og stek videre i omtrent 1 minutt, til løken er blank. Vend inn woksausen.
Finsnitt kinakålen. Varm opp en stor wokpanne, stekepanne eller kjele til høy varme, og ha i litt olje. Stek ønsket mengde kinakålstrimler og sesamfrøene i omtrent 1 minutt, til kålen har fått litt farge, men fortsatt er sprø. Krydre med salt og pepper.
Skyll, rist og grovriv korianderen. Server korianderen og sweet chili-sausen til retten.
Vel bekomme!