Stekt kyllingfilet med paprika og løk i woksaus med sesamwokket kinakål, eggenudler og sweet chili-saus
Laktosefri

Stekt kyllingfilet med paprika og løk i woksaus med sesamwokket kinakål, eggenudler og sweet chili-saus

4.06 (69)
Under 30 min
9 Ingredienser
Pannestekt, saftig og sprø kylling med nudler er en rask hverdagsrett, og den milde currysausen gir retten en god smak av Asia.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Gul løk
1 stk
Gul paprika
1 stk
Skivet kyllingfilet
300 g
Kinesisk wok- og dippsaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Eggenudler
125 g
(Egg, Hvete)
Delt kinakål
200 g
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Koriander
1 bunt
Sweet chili-saus
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 606 kcal
  • Fett: 9 g
  • Karbohydrater: 79 g
  • Protein: 52 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server gjerne med grovhakkede cashewnøtter for ekstra smak og konsistens.

 Skrell og kutt løken i strimler på 1 cm. Skyll og rens paprikaen, og kutt den i strimler. Skjær kyllingen i strimler.  
Tilbered nudlene som anvist på pakken. 
 Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingstrimlene i 2–3 minutter, til de har en jevn stekeskorpe. Krydre med salt og pepper. Ha i løken og paprikaen, og stek videre i omtrent 1 minutt, til løken er blank. Vend inn woksausen.    
 Finsnitt kinakålen. Varm opp en stor wokpanne, stekepanne eller kjele til høy varme, og ha i litt olje. Stek ønsket mengde kinakålstrimler og sesamfrøene i omtrent 1 minutt, til kålen har fått litt farge, men fortsatt er sprø. Krydre med salt og pepper.     
 Skyll, rist og grovriv korianderen. Server korianderen og sweet chili-sausen til retten.
Vel bekomme!