35-45
Laktosefri
Tonkatsu - japansk svineschnitzel med barbecuesaus, coleslaw, chilimajones og dippsaus
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- egg,
- sennep,
- hvete,
- soya
Basisvarer
- salt
- olje
Jasminris
Jasminris
135 g
Tonkatsu – japansk svineschnitzel med barbecuesaus
Svinekam i skiver
300 g
Barbecuesaus
½–1 pakke
Maisstivelse
½–1 pakke
Egg (Egg)
1–2 stk
Panering
50 g
Coleslaw
Grønt eple
1 stk
Råkostmiks
150 g
Chilimajones (Egg, Sennep)
½ pakke
Koriander
½ bunt
Tilbehør
Lime
1 stk
Kinesisk wok- og dippsaus (Soya, Sesamfrø, Hvete)
½ pakke
Koriander
½ bunt
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 954 kcal
- Fett 38 g
- Karbohydrater 100 g
- Protein 52 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend gjerne inn litt grovhakket koriander i risen for ekstra smak. Du kan også serve grovhakket vårløk og peanøtter til retten.
- Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Tonkatsu – japansk svineschnitzel med barbecuesaus: Tørk kjøttet med litt kjøkkenpapir, og bank det flatt med en liten kjele. Pensle kjøttet med barbecuesausen, og dryss over maisstivelsen. Knekk eggene i en skål, og pisk dem lett sammen. Ha paneringen på en tallerken. Vend kjøttskivene først i eggene, og så i paneringen.
- Coleslaw: Skyll og grovriv eplet på et rivjern. Ha eplet, råkostmiksen og chilimajonesen i en skål. Skyll, tørk og grovhakk korianderen. Ha halvparten av korianderen i skålen med råkostmiksen, og bland godt. Krydre med litt salt.
- Tonkatsu – japansk svineschnitzel med barbecuesaus, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha rikelig med olje i pannen. Stek schnitzlene i 3–4 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte og paneringen er sprø. Legg dem over på kjøkkenpapir, slik at noe av oljen renner av.
- Tilbehør: Kutt limen i båter, og server båtene og dippsausen til retten. Dryss over resten av korianderen ved servering.