Spicy pulled pork med barbecuesaus, mangosalat, guacamole, tortillakrønsj og urtedressing
Glutenfri

Spicy pulled pork med barbecuesaus, mangosalat, guacamole, tortillakrønsj og urtedressing

4.26 (78)
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
    Sous vide svinebog med jalapeno
    300 g
    Barbecuesaus
    1 pakke
    Basmatiris
    135 g
    Mango
    1 stk
    Rødløk
    1 stk
    Hjertesalat
    1 stk
    Lime
    1 stk
    Guacamole
    75 g
    Tortillachips
    ½ pakke
    Urtedressing
    ½ pakke
    (Melk, Laktose)
    Næringsbergening (per porsjon)
    • Energi: 791 kcal
    • Fett: 25 g
    • Karbohydrater: 106 g
    • Protein: 36 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Hvis mangoen er umoden, så kan den hurtigmodnes i en pose sammen med et eple. Eplet gir fra seg etylengass som fremskynder modningen på mango og annen frukt.

    Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
     Ha kjøttet og kraften fra pakken i en ildfast form, og stek det i ovnen i omtrent 20 minutter.   
     Tilbered risen som anvist på pakken.
     Kutt skallet av mangoen, og kutt fruktkjøttet fra steinen. Del mangokjøttet i terninger, og ha terningene i en bolle. Skrell løken, og skyll salaten. Kutt løken og salaten i tynne strimler, og bland det med mangoen. Del limen i to, og klem saften fra halve limen over salaten. Del resten av limen i båter.   
     Ta ut kjøttet av ovnen, og bruk to gafler til å rive det i mindre stykker. Vend inn barbecuesausen, og stek kjøttet videre i ovnen i 5 minutter  
     Server kjøttet med risen, salaten, limebåtene og guacamolen. Knus tortillachipsene over kjøttet, og topp med urtedressingen.
    Vel bekomme!