Glutenfri
Spicy pulled pork med barbecuesaus, mangosalat, guacamole, tortillakrønsj og urtedressing
4.26 (78)
Under 30 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
Sous vide svinebog med jalapeno
300 g
Barbecuesaus
1 pakke
Basmatiris
135 g
Mango
1 stk
Rødløk
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Lime
1 stk
Guacamole
75 g
Tortillachips
½ pakke
Urtedressing
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 791 kcal
- Fett: 25 g
- Karbohydrater: 106 g
- Protein: 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis mangoen er umoden, så kan den hurtigmodnes i en pose sammen med et eple. Eplet gir fra seg etylengass som fremskynder modningen på mango og annen frukt.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Ha kjøttet og kraften fra pakken i en ildfast form, og stek det i ovnen i omtrent 20 minutter.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Kutt skallet av mangoen, og kutt fruktkjøttet fra steinen. Del mangokjøttet i terninger, og ha terningene i en bolle. Skrell løken, og skyll salaten. Kutt løken og salaten i tynne strimler, og bland det med mangoen. Del limen i to, og klem saften fra halve limen over salaten. Del resten av limen i båter.
Ta ut kjøttet av ovnen, og bruk to gafler til å rive det i mindre stykker. Vend inn barbecuesausen, og stek kjøttet videre i ovnen i 5 minutter
Server kjøttet med risen, salaten, limebåtene og guacamolen. Knus tortillachipsene over kjøttet, og topp med urtedressingen.
Vel bekomme!