Rød curry med kylling, gulrøtter, rødløk og blomkål servert med jasminris
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Olje
- salt
- pepper
Jasminris
1 pakke
Gulrøtter
2 stk
Rødløk
1 stk
Blomkål
1 stk
Salatkylling
1 pakke
Kokosmelk
4 dl
Rød currypaste
1 pakke
Olje
Salt
Pepper
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: N/A
- Fett: N/A
- Karbohydrater: N/A
- Protein: N/A
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til curryen med litt limesaft før servering.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell gulrøttene. Kutt rødløken i båter, kutt gulrøttene i skiver, og kutt blomkålen i buketter.
Varm opp en stor kjele med litt olje til middels varme. Stek grønnsakene fra punkt 2 i 3-4 minutter, eller til løken er gyllen. Ha i kokosmelken, 2 dl vann og halvparten av currypasten. Smak til med resten av currypasten hvis du vil. Tilsett kyllingen, og la curryen trekke i 5-10 minutter. Smak til med salt og pepper før servering.
Vel bekomme!