Rød curry med kylling, gulrøtter, rødløk og blomkål servert med jasminris

Rød curry med kylling, gulrøtter, rødløk og blomkål servert med jasminris

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olje
    • salt
    • pepper
    Jasminris
    1 pakke
    Gulrøtter
    2 stk
    Rødløk
    1 stk
    Blomkål
    1 stk
    Salatkylling
    1 pakke
    Kokosmelk
    4 dl
    Rød currypaste
    1 pakke
    Olje
    Salt
    Pepper
    Næringsbergening (per porsjon)
    • Energi: N/A
    • Fett: N/A
    • Karbohydrater: N/A
    • Protein: N/A
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Smak til curryen med litt limesaft før servering.

    Tilbered risen som anvist på pakken.
    Skrell gulrøttene. Kutt rødløken i båter, kutt gulrøttene i skiver, og kutt blomkålen i buketter.
    Varm opp en stor kjele med litt olje til middels varme. Stek grønnsakene fra punkt 2 i 3-4 minutter, eller til løken er gyllen. Ha i kokosmelken, 2 dl vann og halvparten av currypasten. Smak til med resten av currypasten hvis du vil. Tilsett kyllingen, og la curryen trekke i 5-10 minutter. Smak til med salt og pepper før servering.
    Vel bekomme!