Rød kyllingcurry med blomkål og paprika, servert med jasminris
Laktosefri
Glutenfri

Rød kyllingcurry

med blomkål og paprika, servert med jasminris
3.98 (329)
Under 20 min
8 Ingredienser
Denne middagen passer perfekt en dag du har liten tid. Du vil ha curryen på bordet før du rekker å si "Thailand".

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Vann
    • sukker
    • olje
    Jasminris
    135 g
    Rød paprika
    ½ stk
    Kokoskrem
    2 pakke
    Hønsebuljong
    1 pakke
    Rød currypaste
    60 g
    Strimlet kyllingfilet
    300 g
    Brokkoli- og blomkålbuketter
    150 g
    Vann
    1 dl
    Sukker
    1 ts
    Lime
    1 stk
    Næringsbergening (per porsjon)
    • Energi: 693 kcal
    • Fett: 24 g
    • Karbohydrater: 71 g
    • Protein: 48 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    For en fyldigere smak, kan du steke kyllingen i 2–3 minutter før du har den i curryen.

    Tilbered risen som anvist på pakken.
    Skyll, rens og kutt paprikaen i strimler.   
     Varm opp kokoskremen, 1 dl vann og hønsebuljongen i en kjele på middels varme under omrøring, og smak til med currypasten. La sausen småkoke på middels varme i 3–4 minutter. Ha i 1 ts sukker, og smak til med salt. Tilsett kyllingen, brokkoli- og blomkålbukettene og paprikaen, og kok videre i 2–3 minutter, eller til kyllingen er gjennomkokt (se tips). 
    Kutt limen i båter, og server limebåtene til retten.
    Vel bekomme!