Laktosefri
Glutenfri
Rød kyllingcurry
med blomkål og paprika, servert med jasminris3.98 (329)
Under 20 min
8 Ingredienser
Denne middagen passer perfekt en dag du har liten tid. Du vil ha curryen på bordet før du rekker å si "Thailand".
Denne middagen passer perfekt en dag du har liten tid. Du vil ha curryen på bordet før du rekker å si "Thailand".
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Vann
- sukker
- olje
Jasminris
135 g
Rød paprika
½ stk
Kokoskrem
2 pakke
Hønsebuljong
1 pakke
Rød currypaste
60 g
Strimlet kyllingfilet
300 g
Brokkoli- og blomkålbuketter
150 g
Vann
1 dl
Sukker
1 ts
Lime
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 693 kcal
- Fett: 24 g
- Karbohydrater: 71 g
- Protein: 48 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
For en fyldigere smak, kan du steke kyllingen i 2–3 minutter før du har den i curryen.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skyll, rens og kutt paprikaen i strimler.
Varm opp kokoskremen, 1 dl vann og hønsebuljongen i en kjele på middels varme under omrøring, og smak til med currypasten. La sausen småkoke på middels varme i 3–4 minutter. Ha i 1 ts sukker, og smak til med salt. Tilsett kyllingen, brokkoli- og blomkålbukettene og paprikaen, og kok videre i 2–3 minutter, eller til kyllingen er gjennomkokt (se tips).
Kutt limen i båter, og server limebåtene til retten.
Vel bekomme!