Sous vide kyllingfilet med linguine i soppsaus, servert med stekte grønnsaker og ruccola

Sous vide kyllingfilet med linguine i soppsaus

servert med stekte grønnsaker og ruccola
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Italiensk pasta i en fyldig soppsaus med kyllingfilet og stekte grønnsaker. En deilig middag med smak av høst.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Linguine
200 g
(Hvete)
Soppsaus
1 pakke
(Soya, Hvete, Melk, Laktose)
Squash
½–1 stk
Rød paprika
1 stk
Rødløk
1 stk
Sjampinjong
100 g
Sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
300 g
Ruccola
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
705 kcal
Fett:
19 g
Karbohydrater:
85 g
Protein:
49 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 200 grader over- og undervarme.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Ha soppsausen i en liten kjele på middels varme, og varme den opp under omrøring.  
 Ha kyllingen og kraften fra pakken i en ildfast form, og varm det i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til kyllingen er gjennomvarm. Skjær kyllingen i skiver før servering. 
 Skyll squashen og paprikaen. Skrell rødløken, og børst soppen fri for jord. Rens paprikaen, og kutt den, squashen og rødløken i store terninger. Kutt soppen i to eller fire, avhengig av størrelsen. 
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt ny olje. Stek grønnsakene og soppen i 3–4 minutter, og krydre med salt og pepper.  
 Sil vannet av den ferdigkokte pastaen, og vend inn kraften fra kyllingen. Vend også inn soppsausen, eller server den ved siden av. Krydre pastaen med litt salt og pepper. 
Skyll og tørk ruccolaen, og topp retten med den ved servering.   
Vel bekomme!