Pizza bolognese med linser og Grande Premium-ost, servert med ruccola- og tomatsalat
Vegetar

Pizza bolognese med linser og Grande Premium-ost, servert med ruccola- og tomatsalat

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
9 Ingredienser
Bolognese er en tomatisert kjøttsaus som vanligvis serveres til pasta. Her er sausen brukt som pizzafyll, og kjøttdeigen er byttet ut med linser.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje
Rødløk
1 stk
Pizzabunner
2 stk
(Hvete, Rug)
Bolognese med linser
½–1 pakke
(Selleri)
Revet ost
½–1 pakke
(Melk)
Revet Grande Premium
1 pakke
(Melk, Laktose)
Cherrytomater
250 g
Ruccola
50 g
Hvitløksdressing
½ pakke
(Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
Chiliflak
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 941 kcal
  • Fett: 34 g
  • Karbohydrater: 116 g
  • Protein: 44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bytt plass på stekebrettene underveis i steketiden hvis du steker flere pizzaer samtidig. Da får alle pizzaene både over- og undervarme, og du får et jevnere resultat.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft, eller så varmt som ovnen din går.
 Skrell og kutt rødløken i skiver.
 Legg pizzabunnene på stekebrett med bakepapir. Fordel linsebolognesen utover pizzabunnene. Strø over begge typene med revet ost, og topp med rødløken. Stek pizzaene midt i ovnen i 6–8 minutter (se tips). 
 Skyll og kutt cherrytomatene i to. Skyll ruccolaen. Ha tomatene og ruccolaen i en serveringsskål. Vend inn litt olivenolje, og smak til med salt og pepper.
Server hvitløksdressingen og chiliflakene til retten.
Vel bekomme!
God middag!