Vegetar
Pizza bolognese med linser og Grande Premium-ost, servert med ruccola- og tomatsalat
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
9 Ingredienser
Bolognese er en tomatisert kjøttsaus som vanligvis serveres til pasta. Her er sausen brukt som pizzafyll, og kjøttdeigen er byttet ut med linser.
Bolognese er en tomatisert kjøttsaus som vanligvis serveres til pasta. Her er sausen brukt som pizzafyll, og kjøttdeigen er byttet ut med linser.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Rug·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
- olivenolje
Rødløk
1 stk
Pizzabunner
2 stk
Bolognese med linser
½–1 pakke
Revet ost
½–1 pakke
Revet Grande Premium
1 pakke
Cherrytomater
250 g
Ruccola
50 g
Hvitløksdressing
½ pakke
Chiliflak
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 941 kcal
- Fett: 34 g
- Karbohydrater: 116 g
- Protein: 44 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bytt plass på stekebrettene underveis i steketiden hvis du steker flere pizzaer samtidig. Da får alle pizzaene både over- og undervarme, og du får et jevnere resultat.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft, eller så varmt som ovnen din går.
Skrell og kutt rødløken i skiver.
Legg pizzabunnene på stekebrett med bakepapir. Fordel linsebolognesen utover pizzabunnene. Strø over begge typene med revet ost, og topp med rødløken. Stek pizzaene midt i ovnen i 6–8 minutter (se tips).
Skyll og kutt cherrytomatene i to. Skyll ruccolaen. Ha tomatene og ruccolaen i en serveringsskål. Vend inn litt olivenolje, og smak til med salt og pepper.
Server hvitløksdressingen og chiliflakene til retten.
Vel bekomme!
God middag!