Salsicciapizza med ajvarsaus, paprika og spinat, servert med hvitløksdressing
4.55 (62)
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Rug·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
Tomat
1 stk
Rød paprika
½ stk
Rødløk
½ stk
Spinat
50 g
Lett crème fraîche
½–1 pakke
Ajvar
1 pakke
Pizzabunner
2 stk
Revet ost
½–1 pakke
Salsicciadeig
150 g
Hvitløksdressing
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 982 kcal
- Fett: 47 g
- Karbohydrater: 97 g
- Protein: 44 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Om du steker flere pizzaer samtidig, kan det være lurt å bytte plass på stekebrettene underveis i steketiden. På den måten får alle pizzaene både over- og undervarme, og du får dermed et jevnere resultat.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Skyll og kutt tomaten i terninger. Skyll, rens og kutt paprikaen i strimler. Skrell og kutt rødløken i strimler. Skyll og tørk spinaten. Bland crème fraîchen og ajvarsausen i en skål, og smak til med salt og pepper.
Legg pizzabunnene på stekebrett med bakepapir, og fordel crème fraîche-blandingen jevnt utover pizzabunnene. Strø den revne osten over pizzabunnene, og topp med tomaten, spinaten, paprikaen og løken. Kutt av et hjørne på posen med salsicciadeigen, og klem ut små kjøttboller på toppen av pizzaene. Stek pizzaene midt i ovnen i 8–10 minutter.
Server hvitløksdressingen til retten.
God middag!