Mørkokte svinekjaker i brun saus med potetmos, smørstekt brokkoli og rødkål
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Smør
- salt
- pepper
- olje
Rustikk potetmos med timian
500 g
Mørkokte svinekjaker
350 g
Brun saus
1 pakke
Brokkoli- og blomkålbuketter
300 g
Finsnittet rødkål
100 g
Smør
1 ss
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 636 kcal
- Fett: 28 g
- Karbohydrater: 45 g
- Protein: 51 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til potetmosen med litt grov sennep, for ekstra fyldig smak.
Kok opp en kjele med vann. Legg posen med potetmos i vannet, og la den småkoke i omtrent 15 minutter.
Ha kjøttet og kraften fra pakken i en kjele. Tilsett sausen, og la det hele småkoke under lokk i 10–12 minutter.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek brokkolibukettene i 2–3 minutter. Tilsett rødkålen og 1 ss smør. Stek det hele på lav varme i 2–3 minutter til. Smak til med salt og pepper.
Ha potetmosen over i en serveringsskål, og smak til med salt og smør.
Nyt måltidet!
Vel bekomme!