Gourmetburger
Laktosefri
Pulled pork-burger med barbecuesaus, servert med maiscoleslaw og ovnsbakte søtpotetbåter
4.33 (67)
Under 40 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Bygg·
- Hvete·
- Rug·
- Soya
Basisvarer:
- Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
- bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- salt
- pepper
Søtpotet
1 stk
Sous vide svinebog med jalapeno
300 g
Barbecuesaus
1 pakke
Maiskorn
½–1 pakke
Strimlet wokmiks
150 g
Aioli
½ pakke
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
1 ss
Grove hamburgerbrød
2 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 793 kcal
- Fett: 37 g
- Karbohydrater: 77 g
- Protein: 38 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skyll og kutt søtpoteten i båter. Fordel båtene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek søtpotetstbåtene i ovnen i 20–25 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte.
Ha kjøttet over i en ildfast form, og stek det under søtpotetene i ovnen i omtrent 15 minutter. Riv kjøttet i mindre biter med to gafler når det er ferdigstekt, og vend inn barbequesausen.
Sil laken av maiskornene. Ha wokmiksen i en stor skål. Vend inn et par klyper salt og 1 ss eddik. La grønnsakene stå på benken i 5–10 minutter, hell av laken, og bland inn aiolien og maisen.
Varm hamburgerbrødene i ovnen i omtrent 2 minutter.
Vel bekomme!
Vel bekomme!