Ponzubakt laksefilet med wokket pak choy, jasminris og lime
Laktosefri

Ponzubakt laksefilet med wokket pak choy, jasminris og lime

3.96 (139)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Melk
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Smør
  • olje
  • salt
Jasminris
135 g
Laksefilet
270 g
(Fisk)
Ponzusaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Lime
½ stk
Smør
2 ss
(Melk)
Pak choy
1 stk
Råkostmiks
150 g
Lime
½ stk
Peanøtter
1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 828 kcal
  • Fett: 42 g
  • Karbohydrater: 72 g
  • Protein: 41 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du ønsker å forenkle oppskriften, kan grønnsakene bakes i ovnen sammen med fisken.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft. 
Kok risen etter anvisningen på pakken.  
Skyll fisken i kaldt vann. Fordel fisken i en ildfast form og ha over ponzusausen, saften fra ½ lime og 2 ss smør. Stek fisken i ovnen i omtrent 8 minutter eller til den flaker seg ved et lett trykk med fingeren.    
Skyll pak choyen, og kutt den i grove strimler. Varm opp en stor stekepanne eller wokpanne til høy varme og ha i litt olje. Wok pak choyen og råkostmiksen i omtrent 2 minutter. Krydre med litt salt.     
Kutt resten av limen i båter. Server limebåtene og peanøttene til retten. God middag! 
Vel bekomme!