Kokoskremede svinestrimler og grønnsaker med sprø grønnkål og jasminris
Laktosefri
Glutenfri

Kokoskremede svinestrimler

og grønne bønner med sprø grønnkål og jasminris
Ny oppskrift
Under 35 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Selleri

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
  • vann
Strimlet grønnkål
50 g
Jasminris
135 g
Gul løk
1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Stangselleri
1 stilk
(Selleri)
Gulrøtter
2 stk
Urtemarinerte svinestrimler
300 g
Paprikakrydder
1 pakke
Hønsebuljong
½ pakke
Grønne erter
125 g
Kokoskrem
1 pakke
Maisstivelse
½ pakke
Vann
2 dl
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
762 kcal
Fett:
31 g
Karbohydrater:
77 g
Protein:
43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek kjøttet i flere omganger for å unngå å koke det. Tilpass vannmengde etter deres ønske. Blir sausen for tykk, kan dere spe med litt mer vann.

Varm opp stekeovnen til 150 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken.
 Fordel grønnkålen på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnkålen i ovnen i omtrent 10 minutter, eller til den er sprø.
 Skrell og finhakk løken og hvitløken. Skyll og kutt stangsellerien i terninger. Skrell og kutt gulrøttene i skiver. 
Varm opp en vid stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 2 minutter, til det er gyllent (se tips). Ha kjøttet over på en tallerken. Ha litt ny olje i stekepannen, og stek grønnsakene fra punkt 4 i omtrent 3 minutter. Rør ut maisstivelsen med 2 dl vann i en kopp. Rør inn paprikakrydderet, hønsebuljongen, ertene, kokoskremen og maisstivelsesvannet i stekepannen. Kok opp, ha kjøttet tilbake i pannen, og smak til med pepper og eventuelt mer av buljongen.
Vel bekomme!