Laktosefri
Glutenfri
Kokoskremede svinestrimler og grønnsaker med sprø grønnkål og jasminris
Retten har ingen vurdering
Under 35 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Selleri
Basisvarer:
- Vann
- olje
- pepper
- salt
- bakepapir (kan sløyfes)
Strimlet grønnkål
50 g
Jasminris
135 g
Gul løk
1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Stangselleri
1 stilk
Gulrøtter
2 stk
Urtemarinerte svinestrimler
300 g
Paprikakrydder
1 pakke
Hønsebuljong
½ pakke
Grønne erter
125 g
Kokoskrem
1 pakke
Vann
2 dl
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 754 kcal
- Fett: 31 g
- Karbohydrater: 75 g
- Protein: 43 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek kjøttet i flere omganger for å unngå å koke det.
Varm opp stekeovnen til 150 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Fordel grønnkålen på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnkålen i ovnen i omtrent 10 minutter, eller til den er sprø.
Skrell og finhakk løken og hvitløken. Skyll og kutt stangsellerien i terninger. Skrell og kutt gulrøttene i skiver.
Varm opp en vid stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 2 minutter, til det er gyllent (se tips). Ha kjøttet over på en tallerken. Ha litt ny olje i stekepannen, og stek grønnsakene fra punkt 4 i omtrent 3 minutter. Rør inn paprikakrydderet, hønsebuljongen, ertene, kokoskremen og 2 dl vann. Kok opp, ha kjøttet tilbake i pannen, og smak til med pepper og eventuelt mer av buljongen.
Vel bekomme!
Vel bekomme!