Glutenfri
Mexican bowl med pulled jalapeño pork, guacamole, friske grønnsaker og urtedressing
4.18 (102)
Under 30 min
8 Ingredienser
Pulled pork tar timesvis å lage. Her får du ferdiglaget, saftig pulled pork, med et hint av jalapeño, som passer perfekt til alt det gode tilbehøret.
Pulled pork tar timesvis å lage. Her får du ferdiglaget, saftig pulled pork, med et hint av jalapeño, som passer perfekt til alt det gode tilbehøret.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Vann
- salt
Fullkornsris
135 g
Vann
6 dl
Sous vide svinebog med jalapeno
300 g
Tomat
1 stk
Rødløk
1 stk
Mais
1 pakke
Lime
1 stk
Guacamole
1 pakke
Lett urtedressing
75 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 671 kcal
- Fett: 26 g
- Karbohydrater: 73 g
- Protein: 35 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server gjerne retten med bønner og frisk koriander.
Varm opp stekeovnen til 225 grader varmluft.
Kok opp 6 dl lettsaltet vann i en kjele. Tilsett risen når vannet koker, og rør godt om. Ha lokk på kjelen, og la risen koke på lav varme i 20–25 minutter. Sil vannet av den ferdigkokte risen.
Ha kjøttet og kraften fra pakken over i en ildfast form, og stek kjøttet midt i ovnen i omtrent 20 minutter. Riv det ferdigstekte kjøttet fra hverandre med to gafler.
Skyll og kutt tomaten i terninger. Skrell og kutt løken i strimler. Sil laken av maisen, og kutt limen i båter.
Fordel risen i skåler, og fordel kjøttet, tomatterningene, løkstrimlene og maisen oppå. Topp retten med guacamolen og urtedressingen, og server limebåtene ved siden av.
Vel bekomme!