Wok med urtemarinert svinekjøtt, paprika og minimais servert med eggenudler
Laktosefri

Wok med urtemarinert svinekjøtt

paprika og minimais servert med eggenudler
Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Bløtdyr
    ·
  • Egg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Eggenudler
125 g
(Egg, Hvete)
Gulrøtter
2 stk
Grønn paprika
1 stk
Minimais
125 g
Urtemarinerte svinestrimler
300 g
Woksaus med østers og vårløk
1 pakke
(Fisk, Bløtdyr)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
615 kcal
Fett:
19 g
Karbohydrater:
70 g
Protein:
40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Skrell og kutt gulrøttene i skiver. Skyll og kutt paprikaen i staver. Skyll og kutt minimaisene på langs. 
Varm opp en wok- eller stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 1–2 minutter, til det er gyllent. Legg kjøttet på en tallerken. Bruk den samme pannen, og wok grønnsakene i omtrent 3 minutter. Ha kjøttet tilbake i pannen, og tilsett woksausen. Gi det hele et oppkok, og smak til med salt og pepper.
Vend de ferdigkokte nudlene inn med wokken, eller server de på siden. 
Vel bekomme!