Laktosefri
Wok med urtemarinert svinekjøtt
paprika og minimais servert med eggenudlerNy oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Bløtdyr·
- Egg·
- Fisk·
- Hvete
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Eggenudler
125 g
Gulrøtter
2 stk
Grønn paprika
1 stk
Minimais
125 g
Urtemarinerte svinestrimler
300 g
Woksaus med østers og vårløk
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 615 kcal
- Fett:
- 19 g
- Karbohydrater:
- 70 g
- Protein:
- 40 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Skrell og kutt gulrøttene i skiver. Skyll og kutt paprikaen i staver. Skyll og kutt minimaisene på langs.
Varm opp en wok- eller stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 1–2 minutter, til det er gyllent. Legg kjøttet på en tallerken. Bruk den samme pannen, og wok grønnsakene i omtrent 3 minutter. Ha kjøttet tilbake i pannen, og tilsett woksausen. Gi det hele et oppkok, og smak til med salt og pepper.
Vend de ferdigkokte nudlene inn med wokken, eller server de på siden.
Vel bekomme!