Panert fisk med kokte grønnsaker, ovnsbakte poteter og karriremulade
Laktosefri

Panert fisk

med kokte grønne løkser, ovnsbakte poteter og karriremulade
3.86 (66)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Småpoteter
300 g
Panert fisk
1 pakke
(Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
Gulrøtter
400 g
Grønne erter
125 g
Rødt eple
½–1 stk
Remulade
1 pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Karri
½ pakke
Sitron
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
701 kcal
Fett:
33 g
Karbohydrater:
72 g
Protein:
27 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Del gjerne potetene i to for litt raskere steketid.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
 Fordel potetene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper (se tips). Stek potetene i ovnen i 18–20 minutter. Legg fisken på stekebrettet når det gjenstår 10–12 minutter av steketiden.
Skrell og kutt gulrøttene i jevnstore biter. Kok gulrøttene i lettsaltet vann i 4–5 minutter. Tilsett de ertene når det gjenstår 2 minutter av gulrøttenes koketid.
 Skyll og kutt ønsket mengde av eplet i små terninger. Bland sammen remuladen, epleterningene og ønsket mengde av karrien i en serveringsskål. Smak til med saft fra sitronen.
Vel bekomme!