Laktosefri
Panert fisk med kokte grønnsaker, ovnsbakte poteter og karriremulade
3.86 (66)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- salt
- pepper
- olje
Småpoteter
300 g
Panert fisk
1 pakke
Gulrøtter
400 g
Grønne erter
125 g
Rødt eple
½–1 stk
Remulade
1 pakke
Karri
½ pakke
Sitron
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 701 kcal
- Fett: 33 g
- Karbohydrater: 72 g
- Protein: 27 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Del gjerne potetene i to for litt raskere steketid.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Fordel potetene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper (se tips). Stek potetene i ovnen i 18–20 minutter. Legg fisken på stekebrettet når det gjenstår 10–12 minutter av steketiden.
Skrell og kutt gulrøttene i jevnstore biter. Kok gulrøttene i lettsaltet vann i 4–5 minutter. Tilsett de ertene når det gjenstår 2 minutter av gulrøttenes koketid.
Skyll og kutt ønsket mengde av eplet i små terninger. Bland sammen remuladen, epleterningene og ønsket mengde av karrien i en serveringsskål. Smak til med saft fra sitronen.
God middag!
Vel bekomme!