Pannestekt laksefilet og couscous med paprika og løk, servert med krydret yoghurtdressing og ruccola

Pannestekt laksefilet og couscous

med paprika og løk, servert med krydret yoghurtdressing og ruccola
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Smør
  • olje
  • salt
  • pepper
Couscous
125 g
(Hvete)
Rødløk
½–1 stk
Gul paprika
1 stk
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Smør
½ ss
(Melk)
Yoghurt naturell
150 g
(Melk, Laktose)
Persillade
1 pakke
(Sulfitt)
Laksefilet
270 g
(Fisk)
Smør
½ ss
(Melk)
Ruccola
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
682 kcal
Fett:
33 g
Karbohydrater:
58 g
Protein:
39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

 Tilbered couscousen som anvist på pakken.
Ha yoghurten i en serveringsskål, og smak til med persilladen og litt salt. 
 Skrell rødløken, og skyll og rens paprikaen. Kutt rødløken og paprikaen i omtrent 1 cm store terninger. Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i omtrent 2 minutter, til løken er blank. Ha i den ferdigkokte couscousen, grønnsaksbuljongen og litt pepper, og vend inn ½ ss smør. Ha couscousen over i en serveringsskål, eller fordel den på tallerkener.      
 Tørk stekepannen fra punkt 2 med kjøkkenpapir. Varm opp stekepannen til middels høy varme, og ha i litt olje. Krydre fisken med salt og pepper, og stek den i 2–3 minutter på hver side. Steketiden avhenger av tykkelsen på fisken. Tilsett ½ ss smør mot slutten av steketiden.
 Skyll og tørk ruccolaen. Topp retten med ruccolaen, og server yoghurtdressingen til.
Vel bekomme!