Pulled pork med barbecuesaus i hvetetortillaer, servert med coleslaw, mais og hjertesalat

Pulled pork med barbecuesaus i hvetetortillaer, servert med coleslaw, mais og hjertesalat

4.1 (67)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Hvete
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
  • aluminiumsfolie
Pulled jalapeño pork
300 g
Barbecuesaus
1 pakke
Rødt eple
1 stk
Delt kinakål
200 g
Pepperrotdressing
1 pakke
(Sulfitt, Melk, Laktose)
Tortillalefser
4 stk
(Hvete, Gluten)
Maiskorn
1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 802 kcal
  • Fett: 31 g
  • Karbohydrater: 91 g
  • Protein: 40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek gjerne maisen med litt chilikrydder hvis du ønsker det!

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Ha kjøttet og kraften fra pakken i en ildfast form, og dekk formen med aluminiumsfolie. Stek kjøttet midt i ovnen i omtrent 10 minutter. Ta formen ut av ovnen, og riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Vend inn barbecuesausen, og stek kjøttet i ovnen, uten aluminiumsfolien, i omtrent 5 minutter til.
 Skyll eller skrell eplet. Grovriv eplet på et rivjern. Kutt kinakålen i tynne strimler. Ha eplet og kålen i en serveringsskål, og vend inn pepperrotdressingen. Smak til med salt og pepper.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter.
 Skyll og kutt hjertesalaten i tynne strimler. Sil laken av maisen, og ha salaten og maisen i hver sin skål.
Fyll tortillaene med kjøttet, coleslawen, salaten og maisen. 
Vel bekomme!