Pulled pork med barbecuesaus i hvetetortillaer, servert med coleslaw, mais og hjertesalat
4.1 (67)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Hvete·
- Gluten·
- Melk
Basisvarer:
- Salt
- pepper
- aluminiumsfolie
Pulled jalapeño pork
300 g
Barbecuesaus
1 pakke
Rødt eple
1 stk
Delt kinakål
200 g
Pepperrotdressing
1 pakke
Tortillalefser
4 stk
Maiskorn
1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 802 kcal
- Fett: 31 g
- Karbohydrater: 91 g
- Protein: 40 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek gjerne maisen med litt chilikrydder hvis du ønsker det!
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Ha kjøttet og kraften fra pakken i en ildfast form, og dekk formen med aluminiumsfolie. Stek kjøttet midt i ovnen i omtrent 10 minutter. Ta formen ut av ovnen, og riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Vend inn barbecuesausen, og stek kjøttet i ovnen, uten aluminiumsfolien, i omtrent 5 minutter til.
Skyll eller skrell eplet. Grovriv eplet på et rivjern. Kutt kinakålen i tynne strimler. Ha eplet og kålen i en serveringsskål, og vend inn pepperrotdressingen. Smak til med salt og pepper.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter.
Skyll og kutt hjertesalaten i tynne strimler. Sil laken av maisen, og ha salaten og maisen i hver sin skål.
Fyll tortillaene med kjøttet, coleslawen, salaten og maisen.
Vel bekomme!