Thai rød curry med eggenudler, laks, gulrøtter og pak choy
Laktosefri

Thai rød curry med eggenudler, laks, gulrøtter og pak choy

4.01 (124)
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Vann
  • sukker
  • salt
Laksefilet
270 g
(Fisk)
Gulrot
1 stk
Pak choy
1 stk
Maisstivelse
1 ss
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Kokoskrem
1 pakke
Currypaste
½–1 pakke
Grønne erter
125 g
Sesam- og chilisaus
1 pakke
(Fisk, Soya, Sesamfrø, Hvete)
Vann
4 dl
Sukker
½ ts
Eggenudler
125 g
(Egg, Hvete)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 829 kcal
  • Fett: 41 g
  • Karbohydrater: 74 g
  • Protein: 41 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

For å unngå at laksen går i oppløsning i suppen, kan du steke lakseterningene for seg selv i en stekepanne og servere ved siden av.

Del fisken i små terninger, og dryss over litt salt. Skrell gulroten og skyll pak choyen. Kutt gulroten og pak choyen i skiver. Ha 4 vann, 1 ss maisstivelse, grønnsaksbuljongen og kokoskremen i en kjele og kok opp under omrøring. Tilsett ønsket mengde av currypasten. La curryen småkoke i 3–5 minutter, mens du koker nudlene.
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
 Ha gulrøttene og pak choyen i kjelen og la det småkoke i omtrent 2 minutter. Ha så i fisken og ertene, og la fisken trekke under kokepunktet i 2–3 minutter (se tips). Tilsett sesam- og chilisausen det siste minuttet, og smak til med ½ ts sukker og eventuelt mer av currypasten. 
God middag!
Vel bekomme!