Thaigryte med fiskeboller, pak choy og grønne erter, servert med jasminris
Glutenfri

Thaigryte med fiskeboller, pak choy og grønne erter, servert med jasminris

3.84 (63)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
Jasminris
150 g
Pak choy
1 stk
Fiskeboller med purreløk
200 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Thaisuppe
1 pakke
(Selleri, Melk, Laktose)
Juliennemiks med gulrot og selleri
200 g
(Selleri)
Grønne erter
125 g
Koriander
½ bunt
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 809 kcal
  • Fett: 33 g
  • Karbohydrater: 98 g
  • Protein: 30 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Strø gjerne litt finhakket vårløk over gryten ved servering.

Tilbered risen som anvist på pakken.
 Del pak choyen i to på langs, skyll den godt i kaldt vann, og kutt den i strimler. Sil laken av fiskebollene, og del dem i fire.
 Hell thaisuppen over i en stor kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. Ha i juliennemiksen, pak choyen og fiskebollene, og la thaigryten småkoke i 3–4 minutter. Ha i ertene når det gjenstår omtrent 1 minutt av koketiden. Smak til med salt og pepper.
 Skyll og grovhakk korianderen, og strø den over thaigryten ved servering.
Vel bekomme!