Glutenfri
Thaigryte med fiskeboller, pak choy og grønne erter, servert med jasminris
3.84 (63)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Salt
- pepper
Jasminris
150 g
Pak choy
1 stk
Fiskeboller med purreløk
200 g
Thaisuppe
1 pakke
Juliennemiks med gulrot og selleri
200 g
Grønne erter
125 g
Koriander
½ bunt
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 809 kcal
- Fett: 33 g
- Karbohydrater: 98 g
- Protein: 30 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Strø gjerne litt finhakket vårløk over gryten ved servering.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Del pak choyen i to på langs, skyll den godt i kaldt vann, og kutt den i strimler. Sil laken av fiskebollene, og del dem i fire.
Hell thaisuppen over i en stor kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. Ha i juliennemiksen, pak choyen og fiskebollene, og la thaigryten småkoke i 3–4 minutter. Ha i ertene når det gjenstår omtrent 1 minutt av koketiden. Smak til med salt og pepper.
Skyll og grovhakk korianderen, og strø den over thaigryten ved servering.
Vel bekomme!