Laktosefri
Wok med marinerte storfestrimler, sort ris, kinakål og søt sesam- og chilisaus
4.02 (116)
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Fisk·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- salt
- pepper
Svart ris
125 g
Delt kinakål
200 g
Rød paprika
1 stk
Rødløk
½–1 stk
Marinerte biffstrimler
250 g
Sesam- og chilisaus
½–1 pakke
Søt chilisaus
½–1 pakke
Sesamfrø
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 702 kcal
- Fett: 30 g
- Karbohydrater: 76 g
- Protein: 32 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server risen og sausene ved siden av woken hvis du foretrekker det.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skyll og kutt kinakålen i strimler. Skyll, rens og kutt paprikaen i strimler. Skrell og kutt løken i tynne skiver.
Varm opp en wok eller stor stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Wok kjøttet i omtrent 2 minutter og ha det over på en tallerken.
Skru ned til middels høy varme, og tilsett litt ny olje i pannen. Wok grønnsakene fra punkt 2 i omtrent 2 minutter, og krydre med litt salt og pepper. Sil vannet av den ferdigkokte risen. Ha kjøttet tilbake i pannen med grønnsakene, og bland inn risen, sesam- og chilisausen og den søte chilisausen, og stek i et lite minutt.
Strø sesamfrøene over retten ved servering.
God middag!