Wok med marinerte storfestrimler, sort ris, kinakål og søt sesam- og chilisaus
Laktosefri

Wok med marinerte storfestrimler, sort ris, kinakål og søt sesam- og chilisaus

4.02 (116)
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Svart ris
125 g
Delt kinakål
200 g
Rød paprika
1 stk
Rødløk
½–1 stk
Marinerte biffstrimler
250 g
Sesam- og chilisaus
½–1 pakke
(Fisk, Soya, Sesamfrø, Hvete)
Søt chilisaus
½–1 pakke
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 702 kcal
  • Fett: 30 g
  • Karbohydrater: 76 g
  • Protein: 32 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server risen og sausene ved siden av woken hvis du foretrekker det.

 Tilbered risen som anvist på pakken.
Skyll og kutt kinakålen i strimler. Skyll, rens og kutt paprikaen i strimler. Skrell og kutt løken i tynne skiver. 
 Varm opp en wok eller stor stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Wok kjøttet i omtrent 2 minutter og ha det over på en tallerken.  
 Skru ned til middels høy varme, og tilsett litt ny olje i pannen. Wok grønnsakene fra punkt 2 i omtrent 2 minutter, og krydre med litt salt og pepper. Sil vannet av den ferdigkokte risen. Ha kjøttet tilbake i pannen med grønnsakene, og bland inn risen, sesam- og chilisausen og den søte chilisausen, og stek i et lite minutt.  
 Strø sesamfrøene over retten ved servering. 
God middag!