Fiskeburgere med coleslaw, hoisinmajones og ovnsbakte grønnsaksstaver

Fiskeburgere med coleslaw, hoisinmajones og ovnsbakte grønnsaksstaver

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Bygg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Sukker
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
  • pepper
Gulrøtter
2 stk
Søtpoteter
2 stk
Fiskeburger m/chili og ingefær
250 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Hamburgerbrød
2 stk
(Soya, Bygg, Hvete, Rug)
Strimlet kålsalat
120 g
Lime
½ stk
Tomat
1 stk
Sukker
½–1 ts
Chilimajones
½–1 pakke
(Egg, Sennep)
Hoisinsaus
½–1 pakke
(Soya, Sesamfrø)
Lime
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 874 kcal
  • Fett: 35 g
  • Karbohydrater: 107 g
  • Protein: 32 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også servere hoisinsausen og chilimajones hver for seg, da chilimjaonesen kan bli litt sterk for de minste.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
 Skrell gulrøttene, og skyll eller skrell søtpotetene. Kutt gulrøttene og søtpotetene i staver. Fordel grønnsakene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek dem midt i ovnen i 15–18 minutter, eller til de er gjennomstekte. Stek fiskeburgerne i ovnen de siste 6–7 minuttene av grønnsakenes steketid.
Varm hamburgerbrødene i ovnen i 2–3 minutter før servering.
 Ha kålsalaten i en serveringsskål, og vend inn saften fra halve limen og ½–1 ts sukker. Skyll og kutt tomaten i skiver. 
 Bland chilimajonesen med hoisinsausen i en skål, og smak til med saft fra resten av limen (se tips).
Fyll hamburgerbrødene med hoisinmajonesen, tomatskivene, coleslawen og fiskeburgerne.
Vel bekomme!