Glutenfri
Grove fiskekaker
med kremet eggesalat, råkost og kokte småpoteter3.99 (68)
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- smør
- sukker
Småpoteter
300 g
Gulrøtter
2 stk
Grønt eple
1 stk
Sitron
½ stk
Sukker
½ ts
Egg
2 stk
Aioli
½ pakke
Lettrømme
150 g
Kryddermiks med sennep og dill
1 pakke
Sitron
½ stk
Fiskekaker
360 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 782 kcal
- Fett:
- 47 g
- Karbohydrater:
- 58 g
- Protein:
- 33 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt finhakkede urter i eggesalaten.
Kok potetene i lettsaltet vann i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Skrell gulrøttene og skyll eplet. Grovriv gulrøttene og eplet på et rivjern, og ha dem i en serveringsskål. Vend inn ½ ts sukker og litt saft fra sitronen.
Kok eggene i 7–9 minutter. Skyll dem i kaldt vann når de er ferdigkokte.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek fiskekakene i omtrent 3 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme.
Skrell og grovhakk eggene. Ha eggene i en serveringsskål sammen med aiolien, lettrømmen og kryddermiksen. Smak til med saften fra resten av sitronen, salt og pepper.
Vel bekomme!