Laktosefri
Wraps med meksikanske fiskepinner, syrlig kålsalat og curry- og mangodressing
3.98 (98)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Gluten
Basisvarer:
- Sukker
- bakepapir (kan sløyfes)
- aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Meksikanske fiskepinner
400 g
Rødt eple
½–1 stk
Rødløk
½–1 stk
Strimlet kålsalat
120 g
Lime
1 stk
Sukker
1 ts
Hvetetortillaer
4 stk
Mais
1 pakke
Curry- og mangodressing
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 1047 kcal
- Fett: 45 g
- Karbohydrater: 125 g
- Protein: 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du vil gjøre retten ekstra barnevennlig, kan du servere grønnsakene i hver sin serveringsskål istedenfor å blande dem sammen.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Fordel fiskepinnene på et stekebrett med bakepapir, og stek dem midt i ovnen i omtrent 15 minutter.
Skyll og kutt eplet i strimler. Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Bland sammen løken, 1 ts sukker og saften fra limen i en skål. La løken trekke i marinaden i 5–10 minutter. Vend inn den strimlede kålsalaten og eplet rett før servering (se tips).
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen de siste 7–8 minuttene av fiskepinnenes steketid.
Sil laken av maisen, og skyll den i kaldt vann. Fyll tortillaene med fiskepinnene, den syrlige kålsalaten, maisen og curry- og mangodressingen.
Vel bekomme!