Sprøpanert seifilet med cæsarsalat, krydderbakte potetskiver og krutonger

Sprøpanert seifilet med cæsarsalat, krydderbakte potetskiver og krutonger

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
Poteter
350 g
Sitruskrydder
1 pakke
(Sulfitt)
Hjertesalat
2 stk
Cæsardressing
1 pakke
(Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
Tempurasei
330 g
(Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
Tomat
1 stk
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Krutonger
40 g
(Hvete)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 742 kcal
  • Fett: 34 g
  • Karbohydrater: 75 g
  • Protein: 34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
 Skyll og kutt potetene i omtrent 1 cm tykke skiver. Ha potetskivene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn sitruskrydderet, litt olje og pepper. Stek potetene midt i ovnen i omtrent 20 minutter, eller til de er gjennomstekte.  
 Del salatene i to, og skyll godt. Del salatene i mindre biter med hendene, og ha den i en salatbolle. Vend inn dressingen, og fordel salaten på tallerkener.  
 Legg fisken på brettet med potetene når det gjenstår omtrent 10 minutter av potetenes steketid. Stek videre til fisken er sprø og gjennomvarm og potetene er gjennomstekte.  
 Skyll og kutt tomaten i terninger. Finriv Grana Padano-osten på et rivjern. Legg fisken og potetene på salaten, og dryss over tomatterningene, osten og krutongene. 
Vel bekomme!