Pizza bianca med parmaskinke, søte tomater, ruccola og Grana Padano

Pizza bianca med parmaskinke, søte tomater, ruccola og Grana Padano

4.17 (205)
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • salt
  • pepper
Pizzabunner
2 stk
(Hvete, Rug)
Cherrytomater
250 g
Hvitløksdressing
2 pakker
(Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
Oregano
1 pakke
Ruccola
50 g
Parmaskinke
1 pakke
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Olivenolje
2 ss
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 901 kcal
  • Fett: 48 g
  • Karbohydrater: 89 g
  • Protein: 29 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tilbered gjerne pizzaene på grillen, og dryss over ristede pinjekjerner og frisk basilikum for ekstra god smak.

Sett en rist midt i stekeovnen, og varm opp ovnen til 250 grader varmluft.  
 Fordel pizzabunnene på bakepapir. Skyll og tørk tomatene, og kutt dem i to. Fordel hvitløksdressingen og tomatene utover bunnene, og krydre med basilikum- og oreganokrydderet, salt og pepper.
 Stek pizzaene på risten i stekeovnen i omtrent 10 minutter, til tomatene og hvitløksdressingen har litt farge og pizzabunnene er sprø.     
 Skyll og tørk ruccolaen. Topp de ferdigstekte pizzaene med parmaskinken og ruccolaen. Høvle eller riv over Grana Padano-osten med en osthøvel eller et rivjern. Ringle 2 ss god olivenolje over pizzaene.   
Buon appetito! 
Vel bekomme!