Pasta casarecce med salsiccia og grønnsaker i kremet saus
15-20

Pasta casarecce med salsiccia og grønnsaker i kremet saus

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • pastavann
  • olje
  • salt
  • pepper

Pasta casarecce

pasta
Pasta (Hvete)
200 g

Salsiccia og grønnsaker i kremet saus

rødløk
Rødløk
1 stk
rød paprika
Rød paprika
1 stk
spinat
Spinat
50 g
salsicciadeig
Salsicciadeig
300 g
tomatpuré
Tomatpuré
1 pakke
crème fraîche
Crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
hønsebuljong
Hønsebuljong
½ pakke
Pastavann
1 dl

Til servering

revet Grande Premium
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 902 kcal
  • Fett 40 g
  • Karbohydrater 87 g
  • Protein 48 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend gjerne sammen pastaen og sausen før servering.

  1. Pasta casarecce: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Sil vannet av den ferdigkokte pastaen, men spar på omtrent 1 dl av pastavannet.
  2. Salsiccia og grønnsaker i kremet saus, forberedelse: Skrell og grovhakk rødløken. Skyll, rens og kutt paprikaen i terninger. Skyll spinaten. 
  3. Salsiccia og grønnsaker i kremet sausVarm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, og stek den til den er gjennomstekt. Ha kjøttet over på en tallerken. Ha litt ny olje i stekepannen, og stek løken og paprikaen i 2–3 minutter. 
  4. Salsiccia og grønnsaker i kremet saus, fortsettelse: Tilsett tomatpuréen, crème fraîchen, buljongen og omtrent ½ dl av pastavannet. La sausen småkoke på middels varme i 2–3 minutter. Vend inn kjøttet og spinaten mot slutten av sausens koketid. Spe på med mer av pastavannet hvis du synes sausen blir for tykk. Smak til med salt og pepper. 
  5. Til servering: Server Grande Premium osten til retten. Vel bekomme!