Klassisk kjøttsaus servert med grana padano og revet søtpotet, squash og spisskål

Klassisk kjøttsaus servert med grana padano og revet søtpotet, squash og spisskål

Ny oppskrift
Under 35 min
12 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Gul løk
1 stk
Stangselleri
1/3 pakke
(Selleri)
Gulrøtter
200 g
Kjøttdeig
500 g
Basilikum og oregano
1 pose
Hakkede tomater
1 boks
Tomatpuré
2 ss
Søtpotet
1 stk
Squash
2 stk
Rød spisskål
1 stk
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Er barna skeptiske til grønnsaker? Bland inn litt fullkornspasta med grønnsakene.

Skrell og finhakk hvitløken. Kutt løken, stangsellerien og gulrøttene i biter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek løken og hvitløken til løken er blank. Tilsett gulrøttene og stangsellerien, og stek videre i et par minutter. Ha i kjøttdeigen og basilikum- og oreganokrydderet, og stek videre til kjøttdeigen er gjennomstekt. Tilsett de hakkede tomatene og tomatpuréen, og la det hele småkoke i ca. 10 minutter, eller til resten av retten er klar.
Skrell søtpoteten. Riv søtpoteten og squashen på et rivjern. Kutt kålen i tynne strimler. Varm opp en tørr stekepanne til middels høy varme, og stek grønnsakene i et par minutter. Smak til med salt og pepper.
Finriv grana padano-osten på et rivjern, og strø osten over retten ved servering.
Vel bekomme!