Sitrongress- og timianmarinert ytrefilet av svin servert med wokede grønnsaker og fullkornsnudler

Sitrongress- og timianmarinert ytrefilet av svin servert med wokede grønnsaker og fullkornsnudler

Ny oppskrift
Under 30 min
4 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Bløtdyr
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
Ytrefilet av svin
600 g
Fullkornsnudler
1 pakke
(Gluten, Soya, Egg)
Wokgrønnsaker
700 g
Woksaus med soya og sesam
2 pakke
(Soya, Sesamfrø, Bløtdyr, Hvete)
Olje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

La kjøttet hvile litt før du skjærer det opp.

Sett stekeovnen på 180 grader.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Brun kjøttet på alle sider. Legg kjøttet i en ildfast form, og stek formen i ovnen i 20 minutter.
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Varm opp en wokpanne eller stor stekepanne med litt olje til middels høy varme, og stek grønnsakene i 4-5 minutter. Vend inn woksausen og stek videre i et lite minutt.
Skjær kjøttet i tynne skiver for servering. Hell vannet av nudlene, og vend dem inn med wokgrønnsakene.
Vel bekomme!