Laktosefri
Glutenfri
Sesamstekte storfestrimler med wokede grønnsaker, jasminris og søt chilisaus
4.16 (271)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø
Basisvarer:
- Olje
- salt
- pepper
Jasminris
135 g
Brokkoli
½ stk
Rødløk
1 stk
Gulrot
1 stk
Søt chilisaus
1 pakke
Marinerte biffstrimler
250 g
Sesamfrø
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 670 kcal
- Fett: 23 g
- Karbohydrater: 83 g
- Protein: 33 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek kjøttet i flere omganger hvis det blir for mye kjøtt i pannen. Da blir kjøttet stekt og ikke kokt.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Kutt brokkolien i buketter. Skrell og kutt stilken i skiver. Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Skrell og kutt gulroten i tynne skiver på skrå.
Varm opp en stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Wok grønnsakene i omtrent 2 minutter. Krydre med litt salt og pepper. Bland inn den søte chilisausen, eller server den ved siden av. Ha grønnsakene over i en serveringsskål.
Bruk pannen fra forrige punkt, og varm den opp til høy varme. Ha i litt olje, og stek kjøttet og sesamfrøene i 1–2 minutter.
God middag!
Vel bekomme!