Laktosefri
Glutenfri
Stekt seifilet med ovnsbakte poteter, dampet kål og grønne erter, servert med karriremulade
3.91 (99)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- salt
- pepper
- smør
Småpoteter
300 g
Seifilet
325 g
Delt kinakål
200 g
Grønne erter
125 g
Remulade
½–1 pakke
Karri
½ pakke
Sitron
½ stk
Sitron
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 452 kcal
- Fett: 20 g
- Karbohydrater: 34 g
- Protein: 35 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også steke fisken i ovnen sammen med potetene hvis du ønsker det. Ha fisken i en ildfast form med litt salt og pepper, og stek den i 10–15 minutter, avhengig av størrelsen på fisken.
Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
Fordel potetene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i 15–18 minutter, eller til de er gjennomstekte.
Ha remuladen i en skål, og bland inn ønsket mengde av karrien. Smak til med litt saft fra sitronen. Spe på med litt vann hvis du synes sausen blir for tykk.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Skyll og tørk fisken, og krydre den med salt og pepper. Stek fisken i 3–4 minutter på hver side. Steketiden avhenger av tykkelsen på fisken. Fisken er ferdig når den flaker seg ved et lett trykk med fingeren.
Skyll og kutt kinakålen i tynne strimler. Varm opp en stor stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek kålen i 2–3 minutter. Tilsett de grønne ertene det siste minuttet. Smak til med salt og pepper.
Kutt resten av sitron i båter og server sitronbåtene til retten. Vel bekomme!
Vel bekomme!