Vegetar
Indisk kikertgryte med kålsalat
nanbrød, cashewnøtter, koriander og yoghurtRetten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Rug·
- Cashewnøtter·
- Melk
Basisvarer:
- Salt
- pepper
Basmatiris
135 g
Indisk vegetargryte
600 g
Spinat
50 g
Nanbrød
½–1 pakke
Koriander
1 bunt
Strimlet kålsalat
120 g
Yoghurt naturell
½–1 pakke
Cashewnøtter
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 988 kcal
- Fett: 35 g
- Karbohydrater: 138 g
- Protein: 31 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
For å fremheve cashewnøttenes gode smaker kan du også riste dem i en tørr stekepanne på middels varme.
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Ha gryten over i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. La gryten småkoke i 8–10 minutter. Skyll spinaten, og vend den inn i gryten rett før servering.
Varm nanbrødene i ovnen i omtrent 3 minutter.
Skyll, tørk og grovhakk korianderen. Bland korianderen og halvparten av yoghurten, og smak til med litt salt og pepper. Ha kålsalaten i en bolle og vend inn resten av yoghurten, salt og pepper. Topp retten med korianderyoghurten og cashewnøttene (se tips), og server kålsalaten ved siden av.
God middag!
Vel bekomme!