Indisk kikertgryte med kålsalat, nanbrød, cashewnøtter, koriander og yoghurt
Vegetar

Indisk kikertgryte med kålsalat

nanbrød, cashewnøtter, koriander og yoghurt
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Cashewnøtter
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
Basmatiris
135 g
Indisk vegetargryte
600 g
(Melk, Laktose)
Spinat
50 g
Nanbrød
½–1 pakke
(Hvete, Rug)
Koriander
1 bunt
Strimlet kålsalat
120 g
Yoghurt naturell
½–1 pakke
(Melk, Laktose)
Cashewnøtter
1 pakke
(Cashewnøtter)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 988 kcal
  • Fett: 35 g
  • Karbohydrater: 138 g
  • Protein: 31 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

For å fremheve cashewnøttenes gode smaker kan du også riste dem i en tørr stekepanne på middels varme.

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.  
Tilbered risen som anvist på pakken.
Ha gryten over i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. La gryten småkoke i 8–10 minutter. Skyll spinaten, og vend den inn i gryten rett før servering. 
 Varm nanbrødene i ovnen i omtrent 3 minutter.
 Skyll, tørk og grovhakk korianderen. Bland korianderen og halvparten av yoghurten, og smak til med litt salt og pepper. Ha kålsalaten i en bolle og vend inn resten av yoghurten, salt og pepper. Topp retten med korianderyoghurten og cashewnøttene (se tips), og server kålsalaten ved siden av. 
God middag!
Vel bekomme!