Pastasalat med urtemarinerte svinestrimler, bakte cherrytomater og kremet pestodressing
3.97 (109)
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Vann
- salt
- pepper
- olje
Casarecce
200 g
Restaurantsalat
50 g
Lettrømme
150 g
Basilikumpesto
1 pakke
Vann
1–2 ss
Cherrytomater
250 g
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Urtemarinert svinekjøtt
200 g
Grana Padano
1 stk
Krutonger
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 1087 kcal
- Fett: 60 g
- Karbohydrater: 93 g
- Protein: 43 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også lage ostekrutonger ved å steke krutongene sammen med osten, så det fester seg til krutongene og blir sprøtt.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft, og kok opp en kjele med vann til pastaen.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skyll cherrytomatene og ha dem i en ildfast form. Vend inn balsamicovinaigretten og bak tomatene i ovnen i 10–12 minutter.
Bland sammen basilikumpestoen, lettrømmen og 1–2 ss vann i en serveringsskål. Smak til med salt og pepper.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter, uten å røre i det, til det har fått en stekeskorpe. Vend på kjøttet, og stek det i 2–3 minutter til.
Fordel pastaen utover et stort fat. Legg salaten over, og topp med de bakte cherrytomatene og sjyen fra formen. Topp med svinestrimlene, pestodressingen, krutongene og riv over Grana Padano-osten (se tips).
Vel bekomme!