Kyllingfilet med ovnsbakt paprika, fetaostkrem og timian
Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Grønn paprika
1 stk
Gul paprika
1 stk
Rød paprika
2 stk
Vårløk
2/3 pakke
Kyllingfilet
600 g
Oregano
1 pakke
Fetaost
1 pakke
Lett crème fraîche
2 dl
Timian
1 pakke
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Surr kyllingen i bacon eller spekeskinke for en spennende vri på retten.
Sett stekeovnen på 220 grader med grillfunksjon.
Kutt paprikaene i to og fjern frøene. Fordel paprikaene på et stekebrett med snittflaten ned, og stek paprikaene i ovnen i ca. 10 minutter, eller til skinnet er helt sort. Ta paprikaene ut av ovnen, og dra av skinnet. Kutt paprikaene i strimler, og finhakk vårløken. Bland vårløken og paprikastrimlene i en serveringsskål.
Krydre kyllingen med salt, pepper og basilikum- og oreganokrydderet. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme, og stek kyllingen i 4-5 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt.
Ha fetaosten og crème fraîchen i et litermål, og kjør det sammen til en glatt krem med en stavmikser. Smak til med salt og pepper.
Pynt retten med timianblader før servering.
Vel bekomme!