Laktosefri
Ovnsbakte kyllinglår i asiatisk tomatsaus, servert med villrismiks og koriander
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Hvete·
- Peanøtter·
- Nøtter·
- Soya
Basisvarer:
- Salt
- pepper
Squash
1 stk
Rød paprika
1 stk
Rødløk
½ stk
Hakkede tomater
1 boks
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
Grillede kyllinglår med Provencekrydder
430 g
Villrisblanding
125 g
Koriander
1 bunt
Hakkede peanøtter
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 770 kcal
- Fett: 31 g
- Karbohydrater: 79 g
- Protein: 44 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Grovhakk korianderstilkene og tilsett dem i sausen for en frisk og god smak.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Skyll squashen og paprikaen. Rens paprikaen og skrell rødløken. Kutt grønnsakene i grove terninger. Fordel grønnsakene i en ildfast form, og krydre med litt salt og pepper. Fordel de hakkede tomatene og soya- og ingefærsausen over det hele, og legg kyllinglårene på toppen. Bak kyllingen og grønnsakene i omtrent 15 minutter, eller til kyllinglårene er gjennomvarme.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skyll korianderen, rist av vannet og grovhakk den. Topp retten med korianderen og peanøttene ved servering.
God middag!
Vel bekomme!