Pastasalat og ovnsbakt brokkoli
cherrytomater, balsamicoglasert bacon og aioli4.09 (101)
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Sukker
- olje
- salt
- pepper
Brokkoli
½–1 stk
Cherrytomater
1 pakke
Tobladssalat
50 g
Casarecce
200 g
Rustikke multibrød
2 stk
Sjalottløk
1 stk
Bacon
150 g
Balsamicovinaigrette
½ pakke
Sukker
½ ts
Aioli
½ pakke
Grana Padano
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 933 kcal
- Fett: 33 g
- Karbohydrater: 115 g
- Protein: 43 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også servere balsamicovinaigretten ved siden av hvis du heller ønsker det.
Sett stekeovnen på 230 grader varmluft, og kok opp en kjele med lettsaltet vann til koking av pastaen.
Kutt brokkolien i buketter. Skrell og kutt stilken i biter. Skyll cherrytomatene og salaten. Fordel brokkolien og tomatene i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene midt i ovnen i 10–12 minutter.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skrell og finhakk sjalottløken. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconet og løken i 4–5 minutter, eller til det er gyllent. Ha i ½ ts sukker og balsamicovinaigretten og stek videre i 1–2 minutter til baconet blir lett glasert (se tips).
Stek multibrødene som anvist på pakken.
Ha pastaen, salaten og de stekte grønnsakene på et serveringsfat og fordel aiolien og Grande Premium osten over. Topp med det balsamicoglaserte baconet, og server de varme multibrødene ved siden av.
Vel bekomme!