Chow Mein - Nudelwok med kylling og sprø grønnsaker
Laktosefri

Chow Mein - Nudelwok med kylling og sprø grønnsaker

3.83 (145)
Under 20 min
10 Ingredienser
"Chow Mein" betyr stekte nudler og er en klassisk og veldig populær kinesisk stirfry rett.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Eggenudler
125 g
(Egg, Hvete)
Bønnespirer
1 pakke
Gulrot
1 stk
Gul løk
1 stk
Finsnittet hodekål
150 g
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
1 pakke
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Glutenfri soyasaus
½ pose
(Soya)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 725 kcal
  • Fett: 30 g
  • Karbohydrater: 68 g
  • Protein: 46 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Skyll bønnespirene i kaldt vann. Skrell gulroten og løken. Kutt gulroten i strimler, og løken i tynne skiver. Kutt kyllingen i mindre biter. Behold gjerne fettet på for bedre smak. 
 Varm opp en wok eller stor stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–5 minutter, til kyllingen er gyllen og gjennomstekt. Vend inn ingefærblandingen det siste minuttet, og krydre med salt og pepper. Ha så kyllingen over på en tallerken. Ha litt ny olje i stekepannen og stek løken, gulrøttene og kålen i 2 minutter.  Ha nudlene og kyllingen tilbake i stekepannen sammen med bønnespirene, soya- og ingefærsausen og 1/2 pose soyasaus. Varm opp, og vend alt godt sammen.
God middag!
Vel bekomme!