Laktosefri
Chow Mein - Nudelwok med kylling og sprø grønnsaker
3.83 (145)
Under 20 min
10 Ingredienser
"Chow Mein" betyr stekte nudler og er en klassisk og veldig populær kinesisk stirfry rett.
"Chow Mein" betyr stekte nudler og er en klassisk og veldig populær kinesisk stirfry rett.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- salt
- pepper
Eggenudler
125 g
Bønnespirer
1 pakke
Gulrot
1 stk
Gul løk
1 stk
Finsnittet hodekål
150 g
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
1 pakke
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
Glutenfri soyasaus
½ pose
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 725 kcal
- Fett: 30 g
- Karbohydrater: 68 g
- Protein: 46 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Skyll bønnespirene i kaldt vann. Skrell gulroten og løken. Kutt gulroten i strimler, og løken i tynne skiver. Kutt kyllingen i mindre biter. Behold gjerne fettet på for bedre smak.
Varm opp en wok eller stor stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–5 minutter, til kyllingen er gyllen og gjennomstekt. Vend inn ingefærblandingen det siste minuttet, og krydre med salt og pepper. Ha så kyllingen over på en tallerken. Ha litt ny olje i stekepannen og stek løken, gulrøttene og kålen i 2 minutter. Ha nudlene og kyllingen tilbake i stekepannen sammen med bønnespirene, soya- og ingefærsausen og 1/2 pose soyasaus. Varm opp, og vend alt godt sammen.
God middag!
Vel bekomme!