Crispy kylling med avokadosalat, basmatiris og mango- og chilisaus
Retten har ingen vurdering
Under 40 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Sennep
Basisvarer:
- Olje
- salt
- pepper
- olivenolje
Basmatiris
1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Rød paprika
1 stk
Avokado
1 stk
Crispy kylling
300 g
Mango- og chilisaus
1 beger
Olje
Salt
Pepper
Olivenolje
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: N/A
- Fett: N/A
- Karbohydrater: N/A
- Protein: N/A
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kok risen med litt karri eller gurkemeie. Risen får da en gulfarge som gir retten et ekstra innbydende utseende!
Tilbered risen som anvist på pakken.
Kutt enden av salaten, skyll salatbladene i kaldt vann, og kutt dem i grove biter. Kutt paprikaen i terninger. Del avokadoen i to, fjern stenen, og kutt avokadokjøttet i terninger. Bland grønnsakene sammen i en serveringsskål, og drypp over litt olivenolje.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i ca. 3 minutter på hver side, eller til den er gjennomvarm.
Server retten med mango- og chilisausen.
Vel bekomme!