Pasta linguine med svinestrimler og squash i kremet fløtesaus
4.11 (122)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Pastavann
- olje
- salt
- pepper
Pasta
200 g
Sjalottløk
1 stk
Squash
½ stk
Aromasopp
100 g
Kryddermarinerte svinestrimler
300 g
Tomatpuré
½ pakke
Matfløte
1½ dl
Pastavann
1 dl
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 801 kcal
- Fett: 32 g
- Karbohydrater: 80 g
- Protein: 48 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek litt finhakket hvitløk med grønnsakene for ekstra smak.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Sil vannet av den ferdigkokte pastaen, men spar på omtrent 1 dl av pastavannet.
Skrell og kutt sjalottløken i skiver. Skyll og kutt squashen i terninger. Børst soppen fri for jord, og del den i to.
Varm opp en stor gryte til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter, til det er gyllent. Ha i løken, soppen og squashen, og stek videre i 1–2 minutter. Krydre med salt og pepper. Bruk gjerne to stekepanner, en til kjøtt og saus, og en til grønnsakene.
Bland inn tomatpuréen. Tilsett fløten og omtrent ½ dl av pastavannet, og la det hele småkoke på lav varme i 2–3 minutter. Spe på med mer av pastavannet hvis du synes fløtesausen blir for tykk.
Bon appétit!
God middag!