Thaisalat med storfestrimler, eggenudler, ristede peanøtter og koriander
Laktosefri

Thaisalat med storfestrimler, eggenudler, ristede peanøtter og koriander

4.15 (72)
Under 20 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Gluten
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Soyasaus
  • sukker
  • salt
  • pepper
Eggenudler
125 g
(Egg, Hvete, Gluten)
Hjertesalat
1 stk
Sjalottløk
1 stk
Gulrot
1 stk
Agurk
½ stk
Koriander
½ bunt
Marinerte biffstrimler
250 g
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½ pakke
Peanøtter
1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Koriander
½ bunt
Lime
1 stk
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½ pakke
Soyasaus
3 ss
(Soya)
Sukker
1 ts
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 782 kcal
  • Fett: 40 g
  • Karbohydrater: 66 g
  • Protein: 38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tilsett litt srirachasaus i dressingen for mer hete. Stek gjerne kjøttet i flere omganger for et bedre resultat.

 Tilbered nudlene som anvist på pakken. 
 Skyll og rist salaten, og riv eller kutt den i mindre biter. Skrell og kutt sjalottløken og gulroten i tynne strimler. Skyll og kutt agurken i tynne strimler. Skyll og rist korianderen. Ha salaten, grønnsakene, nudlene og halvparten av korianderen over i en stor salatbolle. 
Finhakk resten av korianderen. Del limen i to. Bland ingefærblandingen, korianderen, saften fra limen, 3 ss soyasaus og 1 ts sukker i en serveringsskål. Vend halvparten av dressingen inn i salaten. 
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i kjøttet og ingefærblandingen. Stek kjøttet raskt i 1–2 minutter, og krydre med litt salt og pepper. 
 Topp salaten med kjøttet og peanøttene, og server resten av dressingen til salaten. 
God middag!