Rask kyllingwok med eggenudler, grønne bønner, kål, reddiker og lime
Laktosefri

Rask kyllingwok med eggenudler, grønne bønner, kål, reddiker og lime

3.91 (148)
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Gluten
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Kokevann
  • olje
  • salt
  • pepper
Grønne bønner
150 g
Delt kinakål
200 g
Skivet kyllingfilet
200 g
Kinesisk wok- og dippsaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Kokevann
½ dl
Eggenudler
125 g
(Egg, Hvete, Gluten)
Reddiker
½–1 pakke
Koriander
1 bunt
Lime
1 stk
Peanøtter
1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 581 kcal
  • Fett: 17 g
  • Karbohydrater: 64 g
  • Protein: 44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du ikke har en wok, kan du bruke en stor eller to mindre stekepanner til å tilberede denne retten.

 Skyll og rens bønnene. Kutt kålen i strimler, og del kyllingen i mindre stykker.  
 Kok nudlene etter anvisning på pakken. Ta vare på omtrent 1 dl av kokevannet når du heller av vannet.
 Varm opp en stekepanne eller wokpanne, og ha i litt olje. Wokk kyllingen i omtrent 4 minutter, eller til den er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper, og legg kyllingen over på en tallerken. Ha i litt ny olje, og wokk bønnene og kålen i omtrent 2 minutter. Vend inn kyllingen, wok- og dipsausen og omtrent ½ dl av kokevannet. 
Skyll reddikene og korianderen. Kutt reddikene i tynne skiver, og grovhakk korianderen. Kutt limen i båter.
 Server kyllingwoken med nudlene, og topp retten med reddikene, peanøttene og korianderen. Klem over litt saft fra limebåtene til slutt.
God middag!