Glutenfri
Fiskekaker med smørstekt kål, asparges, poteter og sennep- og dilldressing
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sennep·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Salt
- pepper
- olje
- smør
Poteter
350 g
Asparges
100 g
Hodekål
150–300 g
Reddiker
½ pakke
Fiskekaker
360 g
Lettrømme
150 g
Kryddermiks med sennep og dill
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 640 kcal
- Fett: 35 g
- Karbohydrater: 53 g
- Protein: 28 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også varme fiskekakene i ovnen på 200 grader varmluft i 8–10 minutter.
Kok potetene i lettsaltet vann i 20–25 minutter, eller til de er gjennomkokte. Brekk av den nederste trevlete delen på hver asparges. Del aspargesene i mindre biter, og la dem koke med potetene de siste 4 minuttene av potetenes koketid.
Kutt hodekålen i tynne strimler. Skyll og kutt reddikene i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek hodekålen og reddikene i 3–4 minutter. Smak til med salt og pepper.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek fiskekakene i omtrent 3 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme (se tips).
Rør sammen lettrømmen og kryddermiksen i en skål. Smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!
God middag!